TelefoonFlevoland Catering
036 - 7112829

Noord-Holland Events

Een Euro kunt u omdraaien maar dan nog blijft het een Euro. Een evenement moet groots zijn maar wel waar voor zijn geld. Een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje, personeelsfeest of bedrijfsevenement is uw visitekaartje dus moet het een topevenement worden.
Flevoland Catering werkt samen met Noord Holland Events voor de organisatie van een perfect evenement of dat nu in Alkmaar, Diemen, Almere of Lelystad is. De catering is bij ons in vertrouwde handen maar ook de organisatie verzorgen wij tot in de puntjes.

Wij hebben een aantal succesvolle concepten zodat u niet uw hoofd hoeft te breken. Uiteraard houden wij rekening met specifieke wensen. De daadwerkelijke organisatie gaat rollen nadat wij samen met u een passend concept hebben bepaald.

Stap voor stap regelen wij uw evenement aan de hand van een checklist met honderden aandachtspunten. Aan alles wordt gedacht. Een zeer nauwkeurige planning in tijd, actie en medewerkers zorgt voor een perfect evenement. Ook al bent u gastheer (of gastvrouw natuurlijk), u kunt ongestoord en onbezorgd genieten van uw eigen feest.

Landbouwtentoonstelling Opmeer

Noord Holland Events heeft samen met ons de organisatie en catering verzorgd voor bijvoorbeeld de landbouwtentoonstelling Opmeer (16.000 bezoekers.)

De Mosselboot

Noord Holland Events en Flevoland Catering organiseren elk jaar weer 'De Mosselboot', het eerste varende mosselrestaurant van Amsterdam.
Voor meer informatie over deze uniek vaart klik HIER.

Amsterdam

Noord Holland Events werkt al jaren samen met Amsterdam Creative Productions, samen organiseren zij in Amsterdam bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, congressen, afdelingsuitje, een wandeling door de Jordaan, meezingen tijdens Smartlappenworkshop, een bijzondere boottocht door de grachten of een groots feest op één van de prachtige unieke locaties.

Alles in één hand

Op het gebied van geluid, licht en discotheken is er een speciale site ontwikkeld "Topshows". Voor bloemen decoratie werken wij samen met het gerenommeerde bloemsierkunst   bedrijf  " 't Zonnetje", en het ontwerp van uw uitnodiging of bedrijfspresentatie Swart grafische productions.

Door deze samenwerking kunnen wij als één bedrijf optreden en heeft u de garantie dat het concept en de uitvoering van uw evenement tot in detail op elkaar aansluiten.

Voor meer informatie over deze samenwerking, kijkt u bij links.

Van uitnodiging tot eindschoonmaak, van koffiekopje tot luxe vervoer van uw gasten, van een stamppotbuffet in uw huiskamer tot een compleet feest voor u en uw collega’s. Noord-Holland Events organiseert alles! Daarom durven wij ook te zeggen dat wij het meest complete organisatie bureau zijn. Ieder evenement is bijzonder, wij zorgen ervoor dat uw evenement uniek wordt.

sitemap | legal disclaimer Copyright NHC groep 2009