TelefoonFlevoland Catering
036 - 7112829

Locaties

Flevoland Catering kan op elke gewenste locatie de catering verzorgen. Mooie, bijzondere, gekke, inspirerende, indrukwekkende plekken van klein tot groot. Van tuinfeest tot een exclusief bedrijfsfeest, locaties zijn te vinden in alle soorten en maten. Wij organiseren & verzorgen uw hele evenement of bijeenkomst binnen de gehele provincie Flevoland. Flevoland Catering denkt graag met u mee, zodat u onbezorgd en met een gerust hart naar het evenement kan toeleven.

Voor het verzorgen van catering in Lelystad en Almere brengen wij geen kilometervergoeding in rekening.

 

Aviodrome Lelystad

Luchtvaart-Themapark Aviodrome als inspirerende locatie!

Locatie aviodrome lelystad De Aviodrome is centraal gelegen in Nederland, goed bereikbaar en heeft ongekend    veel mogelijkheden. Of u nu een zakelijke bijeenkomst heeft variërend van een  vergadering, receptie of juist een groot uitgeserveerd diner tussen de imposante vliegtuigen tot een particulier feest waarbij u opzoek bent naar iets anders dan een “gewone” zaal, de Aviodrome in Lelystad biedt volop mogelijkheden.

unieke locatie flevoland

Zo staat er op het terrein een echte Boeing 747 en hier u kunt uiteraard plaatsnemen in de Economy of Business Class stoelen voor uw presentatie, maar u kunt ook een bijeenkomst of zelfs diner houden in het Vrachtruim.
Even indrukwekkend is een receptie, presentatie of diner in de Expositieruimte, hier staat u tussen de vliegtuigen die ook nog eens stijlvol kunnen worden uitgelicht.

 

Verder is er nog een multifunctionele zaal van 400m2 die geheel naar wens is in te richten. Dit zijn echter maar drie van vele locaties binnen de Aviodrome en voor meer informatie helpen wij u graag.

Diner Aviodrome Lelystad              bedrijfsuitje flevoland

Flevoland Catering kan ervoor zorgen dat u een geheel verzorgde dag / avond beleeft die u en uw gasten niet snel vergeten!

 

Een feest geven in of om uw eigen huis!

Stel: u wilt uw verjaardag vieren in een vertrouwde omgeving. Maar u wilt op de bewuste dag zelf de tijd hebben om met uw gasten te praten zonder in de keuken te hoeven zijn. Wij, van Flevoland Catering, kunnen dit geheel voor u verzorgen. Hapjes, drankjes, een buffet of zelfs een gezellige barbecue in de tuin, alles is mogelijk. Ook kunt u er voor kiezen om een tuinfeest te geven inclusief; tent, verlichting, een bar, personeel, maar denk ook aan verwarming of sfeervolle fakkels om nog meer sfeer te creëren. Een feest in of rond uw huis is de perfecte manier om een onbezorgd feest te geven in
een vertrouwde omgeving!

           Luxe tent tuinfeest                                               Catering in tenten

 

Dagje op het water!Feest op een boot

Wilt u iets speciaals organiseren voor uw feest, vergadering of zelfs uw huwelijk? Denk dan eens aan een boottocht op het IJsselmeer! Flevoland Catering kan samen met u een onvergetelijk dag organiseren, bijvoorbeeld een feest op een; zeilschip, kotter, skûtsje of zelfs een klipper. U kunt uw dag helemaal zelf samenstellen en u bent verzekerd van een blijvende herinnering voor uw gasten.

 

 

Congrescentrum “de Pijler”Congrescentrum Flevoland

Congres centrum de Pijler is een unieke locatie voor uw congres ,vergadering, evenement of bijeenkomst. Dit komt doordat het gebouw uit verschillende delen bestaat waaronder; een nieuw modern theater die van alle gemakken voorzien is, een grote luxe entree, twee seminairzalen en verschillende ruimtes voor workshops en vergaderingen.

Naast de faciliteiten zorgt ook de ligging van het congrescentrum voor een zeer goede bereikbaarheid en bied de locatie een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker in verhouding tot vergelijkbare locaties in de Randstad.

Door de veelzijdigheid van het gebouw is het dé vergaderlocatie bij uitstek om het nuttige met het aangename te verenigen. Wat dacht u van een vergadering, workshop of bedrijfspresentatie met afsluitend een gezellige borrel of barbecue om nog even te kunnen netwerken. Flevoland Catering denkt met u mee om een passend evenement voor u te organiseren en een unieke locatie als Congrescentrum de Pijler zorgt ervoor dat vrijwel alles mogelijk is!

                                          

FaciliteitenModern Theater Lelystad
- Voldoende gratis parkeergelegenheid
- Zeer goede bereikbaarheid met eigen of openbaar vervoer
- Beschikbare parkeerplaatsen 225 auto’s, 200 fietsen
- Luxe auditorium met theaterstoelen, groot podium en professionele voorzieningen
- Volledig assortiment aan audio- en presentatiebenodigdheden

Zeer luxe entree met info/receptiebalie 800 m2
Aula 250 stoelen 225 m2
Auditorium 1047 stoelen 881,3 m2
2 seminairzalen 300 stoelen 252 m2
4 workshop/vergaderruimte 50 pers. 75 m2
5 workshop/vergaderruimte 30 pers. 50 m2

Mogelijkheden (voorbeelden)

- Seminar
- Receptie/feest
- Workshop
- Training
- Vergadering
- Evenementen Conferentie
- Congres
- Concert Culturele manifestatie
- Presentatie
- Studiedag
- Uitvoering

De Bataviawerf

"De 7 Provinciën" De Bataviawerf in Lelystad is een unieke locatie in Nederland die allereerst bekend is om de reconstructie van het VOC- schip

“De Batavia” uit 1628. Daarnaast wordt er op dit moment op ambachtelijke wijze gewerkt aan de reconstructie van “De 7 Provinciën”.  

Flevoland Catering kan voor u een unieke vergadering, presentatie of feest organiseren (klein of groot) in dit prachtige decor waarbij vrijwel alles mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een feest of diner die de gasten terugbrengt naar de jaren waarin de Batavia de grote zeeën veroverde. Wat is er in dat kader dan ook mooier, dan dat feest of diner echt in de “Kapiteinshut in de Batavia” te houden. Uw gasten zullen zich doormiddel van de authentieke locatie, de aankleding en de culinaire mogelijkheden in een geheel andere tijd wanen!  

Ook de zalen op de Bataviawerf bieden een goede uitkomst voor een vergadering, presentatie of bijeenkomst. Tevens geven de faciliteiten op de werf de keuze om uw vergadering uit te breiden met bijvoorbeeld een workshop of rondleiding.  

De kracht van de locatie zijn de mogelijkheden. Er zijn er al een aantal beschreven maar denkt u ook aan bijvoorbeeld trouwerijen, netwerkborrels, bedrijfsfeesten en chique diners. Vooral de combinaties die te maken zijn tussen binnen- en buitenactiviteiten (vb. een receptie buiten op de werf na afloop van uw vergadering) en natuurlijk de kans om de Batavia bij uw evenement te betrekken maken deze locatie uniek.  

Op culinair gebied kan Flevoland Catering samen met u de perfecte invulling aan uw dag geven. Te denken valt aan mooie hapjes, een buffet, een lunch, een diner of een barbecue en uiteraard verzorgen wij ook de dranken en de aankleding. Dit in combinatie met de zomerse zon, de Batavia en de 7 Provinciën op de achtergrond zorgt voor een ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Overige locaties
Locaties in Nederland

Rondvaarten in Amsterdam

Rondvaarten buiten Amsterdam

Vergaderlocaties

Locaties Amsterdam

Locaties Noord-Holland

sitemap | legal disclaimer Copyright NHC groep 2009