TelefoonFlevoland Catering
036 - 7112829

Locaties Nederland

Flevoland Catering kan op elke gewenste locatie de catering verzorgen. Mooie, bijzondere, gekke, inspirerende, indrukwekkende plekken van klein tot groot.

Congrescentrum Hanze Plaza, in Groningen

Hanze Plaza is er voor iedereen, grote of kleine bedrijven, clubs en sociƫteiten, verenigingen, congrescentrum groningenmaar ook voor ieder beroep en achtergrond. Hanze Plaza kenmerkt zich door dienstvaardigheid, vriendelijkheid, verantwoordelijkheid, creativiteit en culinair.
Het congrescentrum wil meer zijn dan “een verzameling hallen”. Inspirerend zijn, creatief met u meedenken en oplossingen voor u bedenken.
Hanze Plaza heeft zalen van af 55 m2 tot de grote zaal van 900 m2.
Door de unieke samenwerking van Hanze Plaza met Groningen Catering, is Groningen een congrescentrum van formaat rijker.

De Grote Kerk van Schermerhorn

De Grote Kerk uit 1634 rijst indrukkend op als u het pittoreske Schermerhorn binnenkomt.Het interieur van de kerk is laaggotisch en heeft een schitterend beschilderd houten tonggewelf De serie ramen die geschonken zijn door de Noord-Hollandse steden behoren tot de Unesco Top-10 van gebrandschilderde glazen in Nederland.

Het dorp profiteerde in de 17e eeuw mee van de welvaart die naar het voormalige Schermereiland stroomde dankzij de haringvisserij en de walvisvaart, een streekspecialiteit.

Voor kleine en grote gezelschappen (maximaal 350 personen) biedt de intieme sfeer, het mooie lichte interieur met de schitterende ramen, de kroonluchters met vele kaarsen en de fraaie ligging alle mogelijkheden. Een feest, diner, huwelijk, lezing of ander bijzonder evenement! Flevoland Catering verzorgt hiervoor graag de catering deze bijzondere kerk.

Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden

Of u met 50 of 450 personen een feest, diner, receptie, bruiloft, presentatie of ander evenement wilt organiseren, Flevoland Catering kan u (eventueel in samenwerking met Noord-Holland Events) de prachtige majestueuze Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden van harte aanbevelen en het evenement organiseren
Deze Egyptische tempel werd 2000 jaar geleden gebouwd in opdracht van de Romeinse keizer Augustus ter gelegenheid dat de Romeinen in Egypte de baas waren geworden.

De tempel is tussen 1960 en 1979 steen voor steen uit elkaar gehaald, getransporteerd en in de entreezaal van het museum weer opgebouwd.
De Tempelzaal is d plek bij uitstek voor uw speciale ontvangst of diner. U ontvangt uw gasten niet alleen in een unieke ambiance, maar kunt hen ook traketeren op een culturele verwennerij.

Met een bezoek aan een van de tentoonstellingen laat u uw gasten genieten van de vele topstukken uit de collectie.

Als u wilt imponeren is het Rijksmuseum voor Oudheden te Leiden een locatie die zeer de moeite van het overwegen waard is.


Grote Kerk Oosthuizen

 

Locatie noord hollandIn het schitterende Oosthuizen, gelegen aan de Beemster Ringvaart, zo'n twintig kilometer boven Amsterdam, ligt deze bijzondere Grote Kerk. Al vijf eeuwen bepaalt deze gotische kruiskerk met haar hoge vensters het silhouet van Oosthuizen. Daarnaast kan men met enige zekerheid zeggen dat het orgel, het oudste bespeelbare orgel in Europa is.

 

Receptie regio oosthuizen

In deze prachtige kerk kan niet alleen uw huwelijk worden gesloten, maar als exclusieve cateraar van deze kerk kan Noord-Holland Catering ook uw receptie en (huwelijks)diner verzorgen. In theateropstelling biedt de kerk plaats aan 140 personen. De kerk beschikt tevens over een prachtige expositieruimte die een bijzondere ambiance creƫert voor uw receptie.Showkas Kwekerij 'De Arendshoeve'

Stress verdwijnt als sneeuw voor de sneeuw in deze grote overdekte plantentuin met vijver met kooikarpers en gezellige zitjes. Een groene gelegenheid voor congressen, themabijeenkomsten, seminars en feestelijke gelegenheden.

Deze unieke locatie ligt vlakbij Aalsmeer aan de ringvaart en is per auto en boot bereikbaar. In de basisopstelling kunnen 120 personen ontvangen worden maar na aanpassing is er ruimte voor groepen tot 500 personen. In de showkas tussen de planten is een ronde vergaderruimte gebouwd van natuurlijke materialen, deze ruimte bijvoorbeeld gebruikt worden voor presentaties, trainingen en workshops.

Museum en Theater "Singer Laren"

Het Singer Laren biedt aan maximaal 350 personen ruimte tot dineren of voor het geven van een receptie.
Een complete feestavond tot 200 personen is hier geen enkel probleem waarbij u gebruik kunt maken van diverse ruimtes. Er is ook een theaterpodium dat u kunt gebruiken.

Deze unieke combinatie van theater, foyers, museum beeldentuin, orangerie en de villa biedt een toplocatie voor elke bijeenkomst, groot of klein, zakelijk of particulier.

Het Singer Laren biedt ruimte voor diners, groepsontbijten, congressen, workshops, lezingen en productpresentaties, maar ook voor een receptie, huwelijk, jubileum of incentive is dit een zeer geschikte locatie.

Serah Artisan Zaandam

De Vrijmetselaarsloge "Anna Paulowna" bouwde rond 1820 in het centrum van Zaandam het huidige Serah Artisan. In 1856 werd het pand verbouwd om op de tweede etage concerten te kunnen geven. In 1876 kreeg het gebouw andere eigenaren die er het welbekende Cafe Suisse openden. In 1918 kocht de gemeente Zaandam het pand en nam het in gebruik als Girokantoor.
Begin jaren '50 vestigde de gemeente er een Stadskantoor. In 1987 werd het pand tot Gemeentelijk monument verklaard en in 2001 tot Rijksmonument. Serah Artisan is dan een bijzondere locatie feesten en partijen maar leent zich ook meer dan uitstekend voor vergaderingen, workshops en presentaties voor groepen tot 200 personen.
Flevoland Catering verzorgt de catering in dit prachtige pand in Zaandam.

Overige locaties


Rondvaarten in Amsterdam

Rondvaarten buiten Amsterdam

Vergaderlocaties

Locaties Amsterdam

Locaties Noord-Holland

sitemap | legal disclaimer Copyright NHC groep 2009