TelefoonFlevoland Catering
036 - 7112829

Nieuws

NH Catering & Evenementen groep toegelaten tot de NVEP

NH Catering & Evenementen groep waar Flevoland Catering een onderdeel van is zijn trots te zijn toegelaten tot de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars.

De vereniging bestaat inmiddels 10 jaar en is bedoeld voor partycateraars die zich naar de Flevoland catering erkende catering opdrachtgevers wensen te onderscheiden door waarborgen te bieden op het gebied van Hygiëne, Arbo en Milieu, professionaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Aansluiting bij deze vereniging wordt dan ook gezien als een hoog aangeschreven kwaliteitskeurmerk en dit komt ook mede door de hoge toelatingscriteria. Na een strenge selectieprocedure was het afgelopen week dan zover dat wij te horen kregen dat wij deel uitmaken van de vereniging 

Wij van Flevoland Catering zijn blij deze erkenning te hebben gekregen!

 

Flevoland Catering verzord gala diner van Ista in het Aviodrom in Lelystad

NH Events

Op 8 april 2011 hebben wij het International Space Transport Gala verzorgt. Op deze dag werd ‘50 jaar mens in de ruimte’ feestelijk gevierd.ISTA is de internationale brancheorganisatie voor de commerciële luchtvaartindustrie. Het gala vond plaats in het nationaal luchtvaartpark Aviodrome te Lelystad. flevoland catering

Tijdens het International Space Transport Gala in Lelystad bracht de ISTA ongeveer 100 genodigden van over de hele wereld samen.
Vele gastsprekers zullen deze avond spreken en alle gasten kunnen ondertussen genieten van een diner geinspireerd op de ruimte. Onder de genodigden waren vele uit de professionals uit de luchtvaartindustrie. Samen met N-H Events droegen wij zorg voor de audio visuele middelen, en de totale aankleding. De aankleding stond geheel in het teken staan van space

Eerder op de dag verzorgde wij van Flevoland Catering de opening van het nieuwe ISTA hoofdkantoor het “Spherium” te Den Haag. Spherium is het eerste space trade center in de wereld.

 

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad 19 juni 2011

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is een jaarlijks terugkerend evenement, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni (Vaderdag). Ieder jaar weten ruim 400 historische automobielen de weg naar Lelystad te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is gratis toegankelijk. Bij voorgaande edities kwamen er gemiddeld 25.000 bezoekers een kijkje nemen. De speciale presentaties van bijzondere en exclusieve automobielen, de muzikale omlijsting, een curiosamarkt en aantrekkelijke vormen van straattheater maken het programma compleet en de moeite waard. Flevoland catering verzorgt al voor het vierde jaar de gehele catering

Trots en vereerd Trots en vereerd Trots en vereerd Trots en vereerd

Samen met Koppert Cress en Wildplaza.com gaat het Koksgilde gerechtenboek nr. 3 maken. Het thema voor deze uitgave is wild. In de uitgave worden een aantal chefs geselecteerd met ieder twee, creatieve en vernieuwende wildcreaties (wildamuses, warm of koud voor- of tussengerecht of een hoofdgerecht) opgenomen. De gerechten worden ook geplaatst op www.wildplaza.com.
De diersoorten waarvan recepten gemaakt moeten worden, zijn:
ree, hert, wild zwijn, haas, wild konijn, fazant, duif, wilde eend, wilde gans, springbok, koedoe,kangoeroe.Flevoland catering chef kok

Onze Chefkok Erwin Hendriks heeft te horen gekregen dat zijn gerechten zijn uitgekozen, en dat deze geplaatst zullen worden in het gerechtenboek.

Wanneer wij meer nieuws hebben zullen wij dit direct melden

 

Nieuw in Nederland: Cocktail en Spijs Masterclass

Richard Zijlstra is meervouwdig cocktal/ longdrink kampioen van Nederland, Hij laat u kennismaken met de kunst van het cocktailshaken. Chef-kok Jean Pierre Karssen laat u heerlijke hapjes proeven die met de drankjes van Richard een unieke combinatie vormen.

Deze unieke masterclass cocktail en spijs hebben wij samen met Triplesec ontwikkeld. Vanzelfsprekend krijgt u uitleg over de gekozen smaak-combinaties. Houdt u de website in de gaten, binnenkort meer over masterclass arrangementen Concktal en Spijs.

Wijn en Spijs workshop

Met Ribouvin (lid van de Assosatie van wijndocenten) hebben wij een wijn en spijs workshop geintroduceerd. Er worden acht wijnen geproefd. U krijgt uitleg over de smaakdetails, mogelijke combinaties en achtergronden van deze wijnen. Bij deze wijnen zal een chef kok een bijpassend hapje serveren, uiteraard met een toelichting waarom dit hapje bij de wijn past en hoe deze hapjes worden gemaakt.

Deze workshop is absoluut een aanrader voor smaakliefhebbers.

Voor meer informatie over workshops kijkt u bij 'workshops' in het menu.

sitemap | legal disclaimer Copyright NHC groep 2009