TelefoonFlevoland Catering
036 - 7112829

Referenties

 

Verzorging kerstdiner, Zorggroep Almere, 16 december 2011

Beste Annemiek, 

Wij zijn heel tevreden  over hoe de avond verlopen is, de kok was ruim op tijd en heeft alles weer netjes achter gelaten!Eten was heerlijk, Onze complimenten. 

Bedankt.Groet, Kathy van den boom

Zorggroep Almere

Cora Janssen, Almere 29 november 2011

We zijn zeer tevreden over Flevoland Catering en de gasten hebben genoten. Het was erg lekker.

Bedankt nogmaals

Groeten

Cora janssen

Familie Koekoek 22 oktober 2011

De tapas waren super lekker en mooi gepresenteerd. Het viel dus allemaal erg in de smaak. En wij ook blij omdat we niet de hele dag in de keuken hoefde. Al met al dus weer een tevrede klant,

Smakelijke groet,

Sander en Nina

Deutsche Bank Nederland, personeelsevenement 12 juli 2011

" op 12 juli jl hadden wij een personeelsevent in Lelystad op de kartbaan. Voor dat event wilde wij graag een bbq bij hebben.
Via internet kwam ik terecht op de site van Flevoland Catering, het eerste wat mij opviel is dat het een duidelijke en toegankelijke site is met een grote keus aan zowel bbq als bufetten voor een prima prijs.
Wij hebben gekozen voor een van de bbq varianten. 3 van onze collega's hadden speciale dieetwensen.
Het contact is via de mail gegaan, en met alle wensen is rekening gehouden.

Op de dag van het event, was alles tot in de puntjes verzorgd. De heren waren op de afgesproken tijd, ondanks dat het slecht weer was en even zoeken naar de kartbaan. Het eten was lekker en meer dan genoeg, precies zoals afgesproken.Ook de aankeding was prima verzorgd. Goede verhouding tussen kwaliteit en prijs.
Ook mijn complimenten voor de jongeman achter de bbq(ik weet helaas zijn naam niet) prima gedaan.

Ik beveel Flevoland Catering van harte aan en bij een volgend event zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen"

Kind regards,
Lita Nagessersing
Corperate Banking Coverage Public Sector
Deutsche Bank Nederland N.V.

 

Flevoland Catering verzord gala diner van Ista in het Aviodrom in Lelystad

NH Events

Op 8 april 2011 hebben wij het International Space Transport Gala verzorgt. Op deze dag werd ‘50 jaar mens in de ruimte’ feestelijk gevierd.ISTA is de internationale brancheorganisatie voor de commerciële luchtvaartindustrie. Het gala vond plaats in het nationaal luchtvaartpark Aviodrome te Lelystad. flevoland catering

Tijdens het International Space Transport Gala in Lelystad bracht de ISTA ongeveer 100 genodigden van over de hele wereld samen.
Vele gastsprekers zullen deze avond spreken en alle gasten kunnen ondertussen genieten van een diner geinspireerd op de ruimte. Onder de genodigden waren vele uit de professionals uit de luchtvaartindustrie. Samen met N-H Events droegen wij zorg voor de audio visuele middelen, en de totale aankleding. De aankleding stond geheel in het teken staan van space

Eerder op de dag verzorgde wij van Flevoland Catering de opening van het nieuwe ISTA hoofdkantoor het “Spherium” te Den Haag. Spherium is het eerste space trade center in de wereld.

Voor meer informatie en foto's klik hier

Referentie de heer Heister, Voorzitter ISTA

Voor de opening van ons ISTA kantoor en het galadiner na afloop bleek Flevoland Catering de juiste partner te zijn. Flevoland Catering is in staat geweest om beide evenementen op een uitstekende wijze te verzorgen. Onze internationale gasten waren onder de indruk van de sfeer en de locaties. Heel sdpace en modern en toch sfeervol en intiem. Zelf was ik in de aanloop naar het evenement ook erg blij met het flexibele karakter van Flevoland Catering. Het evenement was zo populair dat er veel last minute wijzigingen kwamen in de gastenlijst. En dan moet je wel op je cateraar kunnen rekenen.

Ronald Heister

Voorzitter, International Space Transport Association

Bart van der Veer , 1 mei 2011

Geachte medewerkers Flevo catering.Middels deze mail willen wij jullie van harte danken voor de goede service en de kwalitatief goede high tea.Wij en onze gastren hebben genoten van de lekkere sandwiches, de scoones en de overige hapjes. Ook de hartige quiche viel erg in de smaak.

Nogmaals dank voor het feit dat dit alles op zo'n korte termijn nog te realiseren was.

 Met vriendelijke groet,

 Bart van der Veer 

Levering hapjes rechtbank Lelystad, 1 mei 2011

Geachte mevrouw Zondag,

Wij hebben met zijn allen genoten van de high tea.De hapjes waren allemaal erg lekker en goed verzorgd. Ook "de breng- en ophaalservice" verliep prima. Onze hartelijk dank!

hartelijke groeten,

Brigitte Hammerle

Rechtbank Lelystad

Barbeque, Almere 21 april 2011

Alles is uitstekend verlopen. Goed geregeld. Eten was prima. Ze hebben een gezellige middag gehad met mooi weer. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nogmaals mijn dank voor de vlotte service en wellicht tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

M. (Marga) Hoitinga
directiesecretaresse
Moes Bouwbedrijf West B.V.( Moes Bouwbedrijf West B.V. is een onderdeel van Moes Bouwgroep)

Familie Schaap, 26 maart 2011

Het Italiaanse buffet dat op zaterdagmiddag 26 maart keurig op tijd zoals afgesproken werd afgeleverd was geweldig!. De presentatie zag er zeer verzorgd uit en ook hoe alles werd aangeleverd was niets op aan te merken. De uitleg over de "verwarming" was deskundig en erg vriendelijk.De diverse warme en koude gerechten zagen er erg fraai uit en alle 18 gasten hebben er van genoten. Er was niemand die een opmerking had, behalve dan dat alles heerlijk smaakte!Ik had voor 16 man besteld, maar zelfs voor 18 man was het ruim voldoende.

Erg makkelijk was het dat bestek en servies gratis werd bijgeleverd en dat dit na afloop gewoon vuil in de containers kon worden geplaatst. Ook het ophalen van de containers gebeurde stipt op tijd zoals was afgesproken.

Kortom, een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar ...!

Jos Schaap,28 maart 2011, Almere

Ernst & Young Belastingadviseurs LLP, 4 maart 2011
Monica Renjaan

Goedemorgen Annemiek,

De BBQ van 4 maart was meer dan prima. Wij (mijn collega's en ik), vonden het eten erg goed. Wij zijn ontzettend tevreden over het gehele verloop.

Hartelijk dank voor de fantastische BBQ.

Met vriendelijke groet / With kind regards,
Monica Renjaan

Anne Marie Smits, 5 maart 2011

Alles naar wens!
Op tijd en vriendelijk afgeleverd, alles duidelijk uitgelegd, alles makkelijk en handig.
Eten was heerlijk, echt lekker hoor! iedereen vond het heerlijk!
Bedankt
Anne Marie

PS voor herhaling vatbaar!

Willemse, 11 maart 2011

Beste  Annemiek en Henk,

De hapjes die jullie vrijdag 11/2 hebben geleverd, zijn goed ontvangen.
Zelf heb ik er helaas niets van gegeten, maar ze zagen er erg goed en smakelijk uit en ik heb alleen positieve geluiden van de gasten gehoord.

Met vriendelijke groet en zeker voor herhaling vatbaar.
Mw. J. Willemse

Esther Kallebach, hapjes 8 augustus 2009

Goedemorgen,

Afgelopen weekend hebben wij mogen genieten van de Mexicaanse hapjes welke u voor ons heeft gemaakt. Hiervoor wilde ik u namens mijn gasten hun complimenten overbrengen. De hapjes waren heerlijk en zeer professioneel! In de koelbox is alles goed vers gebleven!
Ik wil u danken voor de goede service en de heerlijke gerechten die ik mijn gasten heb kunnen bieden.

met vriendelijke groeten,

Esther Kallenbach

Cristal Jansen , 11 juli2009

Beste Marjolijn, Wouter en medewerkers die ons Hollands Buffetje hebben verzorgd;

Mede dankzij jullie buffetje is het een zeer geslaagd (verrassings)feest geworden. Mensen waren aangenaam verrast en vonden het eigenlijk best een goed idee, zo in de zomer! Vooral de gehaktstrudel was zo op, ik heb er zelf niet eens van kunnen proeven (snif). De peertjes waren koud geserveerd en daar was nauwelijks van gegegeten. Wat ik begrijp is dat de een gewend is om ze koud te krijgen en de ander (oa ikzelf) gewend om ze warm te serveren! Ik ga ze invriezen want zelf ben ik er gek op.
De boerenkool en rauwe andijvie was dik in orde, niets aan veranderen. De uiensoep was heerlijk en ik heb zelfs 1 gast meegegeven!

Ik vind jullie flexibel en vriendelijk, zeker met de wisseling van het aantal personen die ik afgelopen week doorgaf, maar ook John (?) die kwam brengen en halen en het zojuist (zondagmorgen) heeft opgehaald op mijn verzoek. Fijn dat alles -nog- niet zo strak vastligt en afgeweken kan worden van het gangbare.
Voor een eerste keer catering thuis was dit een prettige ervaring waar ik, maar ook anderen die er gisteren waren, zeker nog eens gebruik van ga maken bij jullie!
Oja, en mijn man waar ik het allemaal voor deed? Die viel van de ene verbazing in de andere maar was ook heel blij met een heerlijk Hollands Buffetje!

Vriendelijke groet,
Christel Jansen

Opening McDonalds Bataviastad, 16 mei 2009

Mede dankzij jullie heerlijke hapjes en drankjes is de opening een groot succes geworden.

De prijs prestatie verhouding is helemaal top.

Groet,

Anke Gerrits
Franchisenemer
McDonald's Batavia Stad
McDonald's Strand Horst

Het Nederlandse Rode Kruis

Beste mevrouw van Nijendaal,
De hapjes waren keurig op tijd en zijn door iedereen zeer gewaardeerd; ze waren erg lekker.

Met vriendelijke groet,
Lucia Haveman

Vondelstede

Beste Henk,

Ik krijg allemaal leuke reacties over het diner van 9 februari. Dus ik wil alle mensen bij jullie bedanken. Wij hopen het komende jaar meer van jullie diensten gebruik te kunnen maken.
Vriendelijke groet,
Ria Willemse

 

Steenwinkel Kruithof Associates

Beste Madeleine,

Het was weer helemaal perfect, onze nieuwjaarsreceptie van afgelopen vrijdag 11 januari.
Bedankt namens medewerkers SKA. Mede dankzij John werd het weer een geslaagde nieuwjaarsreceptie.
Iedereen herkende hem nog van vorig jaar, zelfs de kids. Dat was leuk. Hij vertelde weer heel graag met wat voor ingrediënten de hapjes waren bereid.
Het buffet en dessert waren verrukkelijk!
Graag, tot een volgende keer en dan heb ik met John al afgesproken dat het dan Indonesisch zal worden!
Met vriendelijke groet,
Steenwinkel Kruithof Associates
Anneke Derksen

Advocatenkantoor Blokziel B.V., Advocatenkantoor A. Streefkerk Cemo B.V., P.W.M. van Ooijen

Beste Henk,

Wederom met vol vertrouwen hebben we de opening van "De Randstad Toren" in Almere bij je neergelegd. Het was op 12 april 2007 weer een happening en tot in de puntjes verzorgd. Iedereen heeft genoten van de prachtig aangeklede tent, de smakelijke hapjes en drankjes en van het enthousiasme van de crew. Omdat de setting dermate goed is bevallen, is besloten de organisatie van de regelmatig terugkerende businessdagen eveneens in je vertrouwde handen te leggen. Je bent dus voorlopig niet van ons af en wij hopen nog lang van je kunsten te mogen genieten.
Bedankt maar weer!
Advocatenkantoor Blokziel B.V.
Advocatenkantoor A. Streefkerk
Cemo B.V.
P.W.M. van Ooijen

Nikon Europe B.V.

Beste Henk Jonkman,

Wij willen u en uw personeel hartelijk bedanken voor de door uw verzorgde kerst/soulparty die wij hebben gehouden op 9 december 2006 in het hoofdkantoor van Nikon in Lijnden. De gehele entourage was heel sfeervol en mooi uitgelicht hetgeen goed paste in de stijl van Soul en Disco. Ronduit geweldig was de keuze van het koude, warme en dessert buffet, dit was een lust voor het oog en iedereen heeft er smakelijk van gegeten.
Nogmaals bedankt voor de goede service en de perfect geslaagde avond!!
Groetjes Jeroen en Natasja
Nikon Europe BV
Lijnden

Buena Vista Int., a division of Walt Disney Company,

"Mede dankzij de perfecte en smaakvolle Engelse catering, verzorgd door Noord Holland catering waren de 12 presentaties op ons kantoor
voor onze grootste klanten, ter kennismaking van Disney's allernieuwste film "Narnia, The Lion, The Witch and the Wardrope", een groot succes.
Flevo catering heeft ons weten te overtuigen dat ook kleinere groepen kunnen genieten van hun uitstekende professionale aandacht.
We kijken al uit naar een volgende samenwerking."
Astrid de Jong - Buena Vista International a division of the Walt Disney Company

Landbouwtentoonstelling

De landbouwtentoonstelling Opmeer behoort tot één van de grootste van Nederland met dit jaar een record aantal bezoekers van 16000 personen. De gehele dag waren er tal van activiteiten, waaronder dier keuringen en het Concours Hippique, met als hoogtepunt een clinic van Anky van Grunsven.

Noord Holland Catering/Flevoland Catering heeft de gehele catering verzorgd voor dit geweldige evenement; hoofdtent van 800 M2 met optreden van diverse artiesten, snackwagens, ijsstands, viswagen, suikerspin, beenham, diverse tappunten verspreidt over het terrein, verzorging van de 300 VIPS in de speciale daarvoor gebouwde tent, verzorging van alle medewerkers van het evenement en het slot diner van de 300 VIPS in het gemeentehuis.

Amsterdam Creative Productions, Willem Jan Romijn

Kwaliteit, flexibiliteit en een grote klantgerichtheid zijn uitgaanspunten voor ons bij het organiseren van evenementen. Dit vinden wij volledig terug bij onze vaste cateraar: Flevoland Catering.

Erasmus diner

Wanneer je lang werkt en constant streeft naar het beste voor de gast komt er een moment in je leven dat het bekroond wordt, deze kroon op ons werk wordt gegeven doordat wij het jaarlijks diner mochten verzorgen voor de Erasmus prijs. De Erasmus prijs werd op 24 november 2006 uitgereikt door Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje aan Pierre Bernard.
Noord Holland Catering had de eer om ’s avond het diner te mogen verzorgen voor de prijswinnaar en alle genodigden.

ABN AMRO BANK

Vorig jaar is bij ABN AMRO Bank het concept Preferred Banking geïntroduceerd. Cliënten met een vrij belegbaar vermogen van Eur 50.000,= en/of een netto gezingsinkomen van EUR 5.000,= komen in aanmerking voor een bediening op maat, met een vast contactpersoon binnen ABN AMRO Bank N.V..
Om dit concept gestalte te geven zijn alle Preferred Banking Relaties op de kantoren uitgenodigd onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij de 1e indruk onontbeerlijk was.
Door de aanwezigheid van Noord holland Catering/Flevoland Catering, was de eerste indruk tip top in orde. Buiten het feit dat de gastheren/dames er verzorgd uit zagen, de snelheid waarmee de zaken geregeld konden worden, waren alle hapjes en drankjes meer dan uitstekend verzorgd. Noord Holland Catering en Flevoland Catering staat bij ons dan ook op de voorkeurslijst om ingeschakeld te worden bij belangrijke bijeenkomsten waarbij wij een cateraar nodig hebben.
ABN AMRO, Isabella de Wit

Bonarius verwarming,

Een ander soort mosseldag.
Deze keer wilden we een ander soort mosseldag en in een andere omgeving. Na wat googelen kwamen we op de Mosselboot van Flevoland Catering.
Prettig contact met Henk die zorgde voor een verrukkelijk menu en tijdens de middag enthousiaste en beleefde medewerkers die onze relaties prima in de watten hebben gelegd.
Het was subliem en zeker voor herhaling vatbaar! Ook voor eventuele andere cateringactiviteiten.

Veel succes!

Met vriendelijke groet,

Nicole ten Thij, officemanager

Marcel en Jessica, 16 september 2006

Beste Michelle en Henk,

Wat een TOP feest!!!!

We willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de sfeervolle aankleding, de super goede zorgen, de heerlijke hapjes, het geweldige eten en de fantastische service!

Al dagenlang stromen de emails, sms’jes, kaarten en telefoontjes binnen van onze gasten die het allemaal buitengewoon naar hun zin hebben gehad en iedereen was bijzonder te spreken over jullie dus wellicht zien we elkaar voordat we 50 worden nog eens bij onze vrienden.We hebben de hele zondag lopen nagenieten (behalve toen we het kasteel weer moesten opvouwen) en kunnen nog steeds niet uit over het fantastische weer!

Hopelijk tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Marcel en Jessica

Olga en Guido van de Kreeke, Dag blad De Telegraaf

Geachte directie van Noord Holland Catering,

Wij willen u dank zeggen voor de geweldige wijze waarop uw mensen ons afscheid van

mijn 35 jarige loopbaan bij de Telegraaf luister hebben bijgezet.
Mijn gasten waren niet alleen verrukt van de hapjes en dranken die u serveerde, maar hadden in het bijzonder lof voor de manier waarop zij door uw personeel werden ontvangen en verzorgd.
De Amstelkerk en uw catering bleken een ideale combinatie voor een sfeervolle bijeenkomst met een bijzonder cachet.De bijeenkomst met collega’s van alle grote media van Nederland en onder meer onze minister van defensie Henk Kamp werd mede door uw Catering een waar succes.

Met vriendelijke groet,

Olga en en Guido van de Kreeke
Scheidend diplomatiek redacteur
Dagblad De Telegraaf

Morgenland, Marjan Dolsma

Wat waren mijn gasten en ik blij verrast door het Italiaans buffet. Vooral de lasagna en de perentaart met mascarpone, heelijk. Het was voor mij een ontdekking dat ik een beroep kan doen op een bedrijf met een prachtig culinair aanbod, dat mooi aansluit bij mijn activiteiten in Morgenland. Ik ga ongetwijfeld vaker van jullie heerlijkheden proeven.

Marjan Dolsma


Filmcatering speelfilm HONEZ

Filmproducent Six Entertainment is op 5 augustus begonnen met de opname van de nieuwe Nederlandse speelfilm HONEYZ. De film gaat over twee meiden die zich na sluitingstijd insluiten in het luxueuze Amsterdamse warenhuis de Bijenkorf.

Flevoland Catering heeft voor ons op een geweldige wijze de catering verzorgd tijdens deze draaidagen.

Lyda Vreeling

Beste Henk en de rest van de crew !
Wij hebben op 26 december met een grote ploeg mensen kunnen genieten van de enthousiaste uitspattingen van de kok, de perfecte verzorging van ons diner, het mooie servies, de keurige tijdsplanning enz.enz. We zijn HELEMAAL tevreden en kijken terug op een zeer geslaagde dag die , hoofdzakelijk door jullie toedoen, een zorgeloze dag is geweest.
Nogmaals bedankt, we hebben allemaal het telefoonnummer en de naam Flevoland Catering in ons geheugen opgenomen, dus wie weet wat de toekomst nog brengen zal.
Hartelijke groeten !!
namens allen

Lyda Vreeling, Almere

Pentascope Amsterdam, Stefan Bolt

Na een heerlijke boottocht om en rond het IJ, werd de groep van ongeveer 70 man bij de steiger al warm welkom geheten door de gastheer en zijn collega,
die ons begeleidden naar de schitterende ruimte in het West Indisch Pakhuis.
Een heerlijke avond met lekker eten, drinken en muziek volgde... ik krijg
weer trek nu ik er aan terugdenk. Henk, dank voor de perfecte organisatie en
het heerlijke eten en drinken. Tot de volgende keer!

Groet Stefan

Stichting de Zonnebloem

Sinds 2002 verzorgt Noord-Holland Catering de catering voor gasten van de rondvaartboot "de Zonnebloem", die 6 dagen per week door de Amsterdamse grachten vaart.

V.V Oosthuizen, Sander Kuiper

"Een vereniging als de onze is afhankelijk van vrijwilligers die in hun vrije tijd inzet en enthousiasme tonen voor hun club. Eénmaal per jaar organiseren wij daarom een diner om deze geweldige mensen te bedanken. Noord-Holland Catering heeft deze mensen met een geweldig buffet verwend en gezorgd voor een stukje positieve energie voor volgend seizoen."

Sander Kuijpers, voorzitter V.V. Oosthuizen.

FIA-Racing Team, Rolf de Jong

De eerste sponsordag van het Fun-in-Action racing team op het circuit van Zandvoort is mede dankzij Noord Holland Catering een groot succes geworden. Op korte termijn wist

Noord Holland catering een volledig verzorgde dag te verzorgen. Van onze sponsors hebben wij alleen maar lovende reacties mogen ontvangen.

Bedankt!

Namens het FIA-Racing team

Rolf de Jong.

De BCTV, Dhr. P.A.M. Joosten (voorzitter)

Dankzij ACP beleefden de leden van de BCTV een zeer geslaagde avond op een bijzondere locatie met veel historie (het West-Indisch Pakhuis) en genoten we met zijn allen van de culinaire prestaties van Noord Holland Catering
Ik heb diverse complimenten in ontvangst mogen nemen, dus: lof alom voor de perfecte organisatie!"

Tillomed Laboratories LTD, Mrs Jeanette Culpin

"The day was extremely well organised and everything went according to plan. We would not hesitate to recommend Flevo-Catering Services"

 

* Motivision
* Projectbureau Noord/Zuidlijn

* MarketingXperts

* Clockwork

* André van Duin Producties BV

* Mir Sportmarketing, Mirjam Langedijk/Steven Rooks

* T-Mobile

* JetNetherlands, de heer D.Voight

* Linssen id, de heer R.Linssen

* GTI

* Limbus Consulting Partners BV, mevrouw E.Peters

* Koninklijke de Kuyper BV

* Politie Amsterdam

* De heer en mevrouw de Rooij

* Bank of America

* Rijksgebouwendienst, directie Projecten

* Fortisbank Rotterdam

* Koninklijke Saan BV

* Citypole

* Eye2Eye media

* Atos Origin

* Free Record Shop

* Schouwburg Amstelveen

* Dienst Landelijk gebied

* Stage Entertainment

* Quint Wellinton Redwood

* HPZ Organisatie

* Panasonic

* Mediamaal

* Afvalzorg

* PSG Purmerend

* Tinic Public relations & Events

* Chipsoft

* Steenwinkel Kruithof Associates

* Stadsdeel Oud Zuid

* ID TV

sitemap | legal disclaimer Copyright NHC groep 2009