TelefoonFlevoland Catering
036 - 7112829

Trouwen in Flevoland

Een hele zorg minder met Flevoland Catering

Voor velen de mooiste dag van hun leven. Laat je op die dag ook maar iets aan het toeval over? Het moet in alle opzichten een geslaagde dag worden maar er spookt van alles door je hoofd. De uitnodigingen, bloemen, locatie, fotograaf, catering. 'Hoe pakken we dat aan?'

Wij nemen jullie graag een stukje zorg uit handen.

Wij kunnen tal van suggesties doen, bijvoorbeeld een high-tea op een nostalgische salonboot, hapjes tijdens een receptie, een discotheek, een vijf-gangendiner als culinair hoogtepunt, feest op de mosselboot of een gezellige barbecue.
Als je er van op aan wilt kunnen dat het goed geregeld is ga je met Flevoland Catering in zee. Kies voor kwaliteit en service en je dag wordt er een waar velen van zullen zeggen: 'dat was uniek, dat was speciaal'.

In Almere en Lelystad verzorgen wij perfecte catering maar ook op het gebied van entertainment beschikken we over meer dan voldoende know-how om de dag van jullie leven tot in de puntjes te verzorgen.

Jullie bruiloft wordt een onvergetelijke dag.

Wij hebben een aantal arrangementen samengesteld, welke samen een compleet verzorgde dag vormen. Dit geeft een indicatie van hoe de dag zou kunnen verlopen. Alles kan aan jullie wensen worden aangepast.
We maken hiervoor graag tijd tijdens een afspraak.

Just Married

   bruiloft met champagne

Aan tafel

   mooi opgemaakte trouwtafel

Voeten van de vloer

   feest voor het bruidspaar

sitemap | legal disclaimer Copyright NHC groep 2009